den lilla svarta

Nu har jag bestämt mig för att vara i Kalmar på nyår. Tror jag. Vilken beslutsångest jag har haft över en sådan liten detalj.. Pengar fick bli den avgörande faktorn. Här är iallafall en tjuvkik på min nyårsklänning från london!



favoriter



Julhelgen är över och passé! En av mina favoritklappar var den sladdlösa plattången på bilden! Jag fick även min bal- och studentklänning betald, så jag kan handla bäst jag vill! Är det någon som har tips på balklännings-inspirations/handla-sidor?

Nyår är en annan femma.. Stockholm, Kalmar eller Mönsterås? Var ska ni vara?


en annan dag

Aj min huvve.

julaftonsmorgon

DET SNÖAR OCH JAG HAR ÖPPNAT PAKET! IIIIIIHH!

julgrans(pl)undring

Förresten; varför heter det klä julgranen? Ganska logiskt, kanske, men visst vore det ganska kul om julgranen faktiskt hade kläder? Typ "Min julgran ska ha klänning iår" - "Jaha, min ska nog ha chinos"...


jul!

Nu har det varit julafton i en timme och jag har precis lackat klart min allra sista julklapp! Åh, jag är "som ett barn på julafton" (hah) igen! Fast tvärtom kanske, jag är mer förväntansfull på att få ge än att få... Tro det eller ej!

Hursomhelst dök julstämningen upp idag efter att granen var klädd, vi gjorde julgodis, slog in paketen, åt julskinka och det bästa av allt - det är frost på marken och det kanske ska komma snö inatt! Några små flingor kan vi väl få?

Och förresten.. GOD JUL!


paradise can wait

DROPKICK MURPHYS TILL HULTSFRED 09! DROPKICK MURPHYS TILL HULTSFRED 09! DROPKICK MURPHYS TILL HULTSFRED 09! DROPKICK MURPHYS TILL HULTSFRED 09!

Åh, jag är i himmelriket.

puppet on a string

The Hives - Puppet on a string! Mhm, mycket bra.


eldräv

För tillfället sitter jag i Finsjö och har precis upptäckt att min blogg ser något skummare ut i Firefox. Typsnittet är fel. Det ska vara Trebuchet MS istället för Times New Roman, vilket jag har inställt överallt i designmallen/kodmallen. Hur fixar man det?

Nu tror jag att Hanna&Simon har lyckats leta hus och rike runt efter boxen så nu blir det Sex&The City och te.


I
nternet Explorer                                       Firefox




spotify

Mot alla odds så blev det utgång. En rolig sådan! Så nu har jag mascara under ögonen, julstädar och lyssnar på Spotify. Som är typ, världens bästa program.


valet och kvalet

Alla ska ut ikväll. Jag är helpank.
Alternativ 1: Låna pengar och bege sig in i dimman
Alternativ 2: Försöka intala sig att det nog inte är så kul ute och hänga med Matilda, Simon&Hanna (som visserligen är kul) Kruxet är bara att Matilda är pepp och Simon&Hanna dyker inte upp förrän 22.00 och då lär jag ha slitit av mig mitt nyklippta (!) hår. Vilka fredagsproblem!

hela paketet


"Det är tio dagar kvar till julafton och två minuter tills det här tåget går" sa tunnelbanechaffisen käckt i söndags. Nu är det bara 6 dagar kvar! Till julafton då, inte till tåget. Jag är förväntansfull, fast mer för att se andra öppna paketen (!) från mig. Jag vill verkligen julpyssla någon dag, slå in paket, lacka dem, rimma, ni vet - hela paketet (eheh)! Jag har nämligen köpt alla julklappar nu. Har du?

Om tomten vore fransk?

plus minus noll

Blä. Jag har två minus och ett plus att dela ut just nu.
MINUS 1: Jag är sjuk. Typ 70% kanske, men det är inte så party iallafall.
MINUS 2: Use Your Voice är inställt. Igen. Massa timmar av jobb blir pannkaka.
PLUS: SKOLAN SLUTAR IMORGON! THANK GOD!

små-arg

Jag är arg. Jag vet inte riktigt varför, men jag är lite små-arg hela tiden! Det räcker med att en småsak händer så är det kört. Inte för att jag är speciellt långsint, men små-argheten går ju aldrig över har jag upptäckt! Det har nog suttit i ett par veckor nu. Jag kanske behöver lov? Jag ska gå i ide!

stockholm i mitt hjärta

Hemkommen efter en skööön helg i Stockholm! Resan var ju Hannas present/julklapp och jag hoppas hon gillade den! Vi hade en typisk weekend, som det "kärlekspar" vi är, haha! Vi var bland annat på bio - Twilight. Stört bra film, jag förstår att den är så hypad! Vintagemässan var också oerhört värd att gå på, mycket inspiration och ett par fynd!

I lördags var vi på Helens Krog och After och fick en tjej utslängd... Engångskameran följde oss under hela kvällen, ska se om jag kan få den framkallad snart!


aj

Nu har jag och ett par till precis suttit och skrivit adresser på 200 vykort. Skrivkraaaamp!

note to self

Att göra helst innan jul:

- Naturkunskapen
- Historian
- Muntliga historieprovet
- Filma projektarbetet   (Fail.)
- Graf
- Skolpolitiska programmet
- Skaffa praktik
- Skaffa körkort (läs: öppna teoriboken...)
- Planera idrottslektionen
- Gå på lucia
- Packa och Stockholm
- Införskaffa de sista julklapparna
- Göra en affisch
- Simma. Fler gånger än en.  (Fail.)
- Byta-julklapps-dagar
- Pyssla

dom kallar oss artister

Var det någon som såg "Dom kallar oss artister" på SVT? Ikväll handlade det om Howlin' Pelle och The Hives. Jag gillar SVT!  -> ->

projektarbete

Jag känner mig faktiskt väldigt duktig! Jag har jobbat med mitt projektarbete i ett par timmar nu, och har nästan slutfört den tutorialen jag behövde traggla igenom för att lära mig det jag behöver. Skönt!


hufvudstaden

Glömde förresten berätta att jag och Hanna beger oss till huvudstaden där vi ska bo på kansliet, besöka vintagemässan Bakåt:Framåt, mysa med FS, träffa stockholmsvänner och möjligen ta en sup. Gemytligt!

framsida

Ett av mina senare kundalster. För vår kära organisation Sveriges elevråd - SVEA. Det här är framsidan på inbjudan till Use Your Voice. Jag gillar det!


favorit i repris

Ehehheheheheh, fortfarande lika kul!


sömntuta, NOT

Jag somnade vid fyratiden inatt ooooch i morse var jag piggare än jag någonsin varit klockan 08.00! Hur sjutton fungerar jag? Hur mycket sömn behöver man?!

nostalgiska bitar

Kommer ni ihåg när man var 8 år och fick lördagsgodis (som man visste låg på tredje hyllan i skafferiet) på morgonen som man sedan omsorgsfullt åt så att det skulle räcka under hela dagen? Dagens version var lördagens kap! Vilken nostalgi!



katy perry

Jag gillar't! Fett kul!



sömntuta

Hur sjutton somnar man i tid? Hur kommer man upp ur sängen på morgonen utan att försova sig? Självdisciplin, riiiiiiight. Ska man prova att byta väckningssignal?

försöka duger

Det finns ju hur mycket som helst man kan hjälpa till med till höger och vänster. Det här är åtminstone något.



klackarna i taket

Jag glömde bort november! Genom det glömde jag också bort att berätta om Londonresan vi gjorde på Höstlovet (som förövrigt var fett kul!) Det här är skodelen jag utökade garderoben med! Jag som inte ens är en "klack-tjej"!


1. 9centimetare i skinnfärg med t-strap. Ursnyggt när man är solbränd!
2. Vita klackar som italienare uppskattar.. Gör dock svinigt ont i fötterna efter några timmar. Tips?
3. Hela, svarta klackar med mönster och snörning. Väldigt sköna vardagsklackar!

beroendeframkallande

Är det någon där ute som har sett det nya beverly hills - 90210? Jag gillar det! Jag har faktiskt aldrig varit en riktig tv-seriemänniska men nu är jag uppe i det fantastiska talet tre serier som jag följer! Gossip Girl, House och nu mera 90210 avverkas åtminstone ett avsnitt varje afton innan läggdags. Vilken är din favorit? Hur beroende kan man bli?


ny design

Hela bloggen är ny ny ny! Gamla inlägg kan därför se något konstiga ut. Jag hoppade över hela novembers bloggsfär men återkom i december med detta. Lika bra, eller hur? Vad tycks?

RSS 2.0