heppåre

Nu har jag dygnat. Nu har jag sett Veronica Maggio (överraskande bra och med bebismage). Nu sticker jag från huvudstaden. HITTADE PRECIS EN CHEESE I MIN VÄSKA!!!!!!!!!!!!!



jag fattar inte

Är det någon som förstår Folkpartiets valaffisch här under? VADÅ GRÄDDFIL?! Varför inte köttbullar? VADÅ GRÄDDFIL?! JAG FATTAR INTE ÄR DET NÅGON SOM KAN FÖRKLARA ELLER ÄR DET BARA FP SOM ÄR SÄMST?

Uppdatering: fattar. Fortfarande sämst kampanj.


nöjesguiden

Såhär taggar man för nöjesguidens releasefest och gratis öl ikväll. 


jag vill ha måndag idag

Måndagshäng om ett par timmar. MÅSTE VERKLIGEN SLUTA VARA SÅHÄR SNYGG!!!!! (......alltså varför)


sommarveckan 2010

Den bästa sommarveckan hittills. Hur fint är det inte att få diskutera medlemsrelationer, nattbada, laga mat och dansa, sitta runt levande ljus och köra maffia på arbetstid? Jag har världens bästa jobb.

Brita och Ranukas bilder

allsång och måns i mitt hjärta

Trots att regnet stod som spön i backen (vadå spön?!) så traskade vi rätt in på Skansen i våra moderiktiga (.....) ponchos. BritN kirrade platser långt fram så vi syntes uppenbarligen i sändningen. Lär ju ha sett ut som ett annat kioskmongo som inte kunde sluta klappa händerna av förtjusning. Allsångshäftet däremot är numera ett obligatoriskt inslag i min väska!  MÅNS STOD EN METER IFRÅN OSS!!!!! Hanna och jag blev fjorton bast (fattar jag inte heller varför man säger) och skrek "ÅHH MÅNSSSSSSSS" i kör med resten av tjejligan. Coolt va.

Britas bilder

HAHAHA #2


HAHAHA


allsång

Efter ett väldigt märkligt och tidigt (!) måndagshäng sticker jag nu på allsången med Fröken F. HEPPÅRE!


typiskt

Tur att jag inser hur bra mitt sinne för komik är. Värsta är att jag satt och asgarvade för mig själv på kontoret. Coolt Emmy.



forever young

Jakob. Hellman. JAKOB. HELLMAN. JAKOB. HELLMAN. Vilken. Man. VILKEN. MAN. VILKEN. JÄVLA. MAN.

Innan dess hade Simon en våldsam kväll och skedade med ordningsvakter. Vi andra svängde våra lurviga på biltak, tågstationer och gatan. Albin och jag lyckades med den briljanta idén att fastna i hissen på väg till tåget (VAD ÄR ODDSEN?!) medan Ludwig och jag lyckades åka gratis tåg (score). Misslyckades däremot med att ta mig hem i tid MEN VAD GÖR DET OM 100 ÅR? (finns film från HELLMAN med taskigt ljud längre ner)





emmabodafestivalen

Världens bästa festival.


det enda jag tror på är skräpmat

Den dagen de flesta åkte hem från midsommarfestivalen åkte vi till donken istället. Det här var fångsten för tre personer (14 cheeseburgare och 6 big tasty).



måndag hela veckan

Hemma i Stockholm igen och dags för obligatoriskt måndagshäng igen efter sex aspackade dygn. Last man standing. Jag har en känsla av att kvällen kommer bli kung(lig) öhöhöhö. Tur att jag är så rolig.




20 FUCKING JÄVLA ÅR

Hur fint som helst. FÖRST IN PÅ SYSTEMET VINNER!!!!

RSS 2.0