sju dagar har veckan

Melodifestivallördag med appletinis och Simon. Fettosöndag med pizza läsk BritN och fröken F. Utgångsmåndag med ah work work öl och vänner. Jobbtisdag med ah work work förberedelser och härj. Jobbonsdag med ah work work förberedelser och härj. Tvättordag med tvätt och ett besök på Beyond retro med fröken F och vin. Vidareutvecklingsfredag med start på ytterligare en arbetshelg.

Catch you on the flip side.

ugglan

När BritN kom hit i fredags tänkte jag fuck feber, ge mig öl och så traskade vi iväg mot Ugglan där Tobias Elin och Simon slöt upp. Ugglan är fett värt!!!!! Fritidsgård för grownupssss med fussball boule biljard pingis sällsispel och bar. Det var så kul att det resulterade i efterfest på hemmaplan.


herrå wilda #2

Fin hejdå-öl för Wilda. Idag försvann hon till Indien och ska ha det fint. SEE YOU LATERO!


herrå wilda

Såhär lissen är jag för att fröken Wilda sticker till Indien på söndag. Såhär ser det ut när jag ska möta upp miss mister och ta flera avskedsöl. Såhär hade jag också sett ut om jag hade haft nöjet att bära mustasch. HAHA jävlar.



oslofilmen

Klipp från vistelsen hos fröken Karlsson i Oslo strax innan jul



alla ♥ dag

Överraskade min soon to be trolovade med fet middag (hur mycket buffé och efterrätt man ville!!!!). Blev asmätt. Skulle vara en asbra grrrlfriend. Erkänn.

Hade tagit bättre bilder med kameran men kvällens snygghet syntes tydligare här

sälen 2011

Höjdpunkt #1 när min väska fastnade i ankarliften och åkte på ett eget litet äventyr #2 när jag sålde min "jag är mjuk"-tröja (som jag fick foh free på hultsfred) för 500 kr till en mysfarbror #3 när jag dansade med en mycket trevlig kavaljer som är en av de få som lyckats föra mig (är en smula dominant när det gäller pardans)
#4 att glida i backen med ölstopp titt som tätt

spelkväll i hornstull

har upptäckt att GIFen kan ta en stund att ladda, det ska gå ganska fort, då är det rätt

tribute to McD

När fröken Fäste fyllde hederliga 20 bast var hon onyktrare än någonsin (trots intag av enbart alkoholfria drinkar) och ville "fyllekäka". Vår kärlek till McD kom därmed att uttryckas i text och musik. TEXT: H. Fäste och E. Jokinen. MUSIK: Refrängen "Om" med N. Strömstedt.



prisa prague



En av de mest fantastiska städer jag sett. Gamla stan x10! Brukar inte bry mig om gamla kyrkor och katedraler som har råkat existera i århundraden osv men det var svårt att undvika. OCH ÖL. MMMMM ÖL. Bilden på ölprovningen visar bland annat öl med smak av banan, sour cherry, kaffe, nässlor och vete. Det finns en FET femvåningsklubb vi alla borde bege oss till under våra liv. Prisa Prag!

RSS 2.0