färger i en vind

Jag kan inte riktigt släppa disney-temat. När jag var liten trodde jag nästan att jag var Pocahontas (och Pippi och Ronja). Jag hade ju nästan lika långt hår och jag kunde ju sången? Vad mer kan man begära?



Vilken figur var din favorit?

en helt ny värld

Jag är sjukt pepp på ikväll! Vi ska ha en ordentlig förfest för en gångs skull hos mig och sedan blir det utgång. Förhoppningsvis kan min vän Ebba fixa Disney Singstar!  Kvällens möjliga signatur: "en heeelt ny väääärld, en plats jag inte trooodde faaanns!"


facebook:

Emmy Jokinen behöver verkligen en kalender och en assistent.
about a minute ago - Comment

satanfasikenhelvete

Kurt Cobains biografi, Heavier than Heaven, ska bli film. Vet ni vem det ryktas om ska spela Kurt? ...Zach Efron! HIGH-SCHOOL-HELVETES-JÄVLA-ZACH EFRON! Jag hoppas djupt och innerligt att detta enbart är ett rykte.


webbis

Nu har jag äntligen fått min (inbyggda) webcamera att fungera igen!






startskott

Jag har tusen olika saker på gång nu, men det mesta känns faktiskt ganska bra i maggropen! Jag börjar 11.45 på måndagar dessutom, score! Hursomhelst, under min krassliga tid sysselsatte jag mig med att spela det första rollercoaster tycoon. Det måste vara ett av de bästa spelen någonsin.
Tänkte också tipsa om hotel626 som är någon slags promotion för något. Creepy.



projekt

Jag känner mig kraaaasslig! Hursom har jag iallafall filmat till mitt projektarbete nu. Ooooh, jag skulle vilja veta, vad gör ni för projektarbete?

bob dylan

Bobban kommer till Sverige.. Åh. Jag vill.



Bild från Bobdylan.com

jag har en plan

Jag har en plan! (en oerhört lik det-är-nytt-år-jag-måste-ta-tag-i-saker-plan)

- Äta frukost varje morgon
- Planera bättre, utnyttja tiden!
- Simma mer så mitt knä kan få en knuff framåt
- Använda alla mina produkter i badrummet istället för att bara borsta tänderna
- Lägga liiiite mer energi på 1. skolan  2. körkortet 
- Få tid att göra saker jag tycker är kul (illustrera, måla, sy, pyssla)
- Äta lite mindre onyttigt eftersom jag inte kan träna så mycket
- Bli sjukt nöjd med mitt projektarbete


kilogram

Upptäckte nyss att om jag skulle bo på Jupiter skulle jag väga 127 kg. Undrar hur jobbigt det skulle vara att vandra omkring där. På månen skulle jag väga 9 kg.

onsdag



Lovet är slut över och finito redan imorgon (hjälp!) och eftersom jag har varit duktig och i princip skrivit klart historian så blir det en onsdagsutgång trots allt. Vem vill inte börja en skoldag med lite ont i huvudet liksom?







xoxo

Gossip Girl är tillbaka - fortfarande lika bra!


vinterland

Det är vinter ute. Äntligen! Igår åkte vi skridskor och pulka efter bilen och avslutade med god chili concarne! Idag var vi i backen (utan åk dock, jag var för sen..) och avslutade med varm choklad. Egentligen är väl det bästa när man kommer in och får dricka något varmt och tina upp..


2009

Gott nytt år! Första inlägget för 2009! Mitt studentår! Jul, jul var faktiskt en strålande jul och glansen över nyår infann sig trots allt.. Julen bestod av hundar, valser med papi och paket medan nyår innehöll mitt vardagsrum, en studentkorridor och Kalmar! Till nyårets afton gjorde jag kycklingssallad deluxe och ananas- och limesorbet så jag hann knappt med mig själv. Vad gjorde ni?



RSS 2.0