på spåret

Det här var en av de bästa sakerna som kunde hända. Om det är någon som ska ta över på spåret så är det fan Kristian Luuk! Läs mer här!

lika som bär

Ni ser väl likheten? ;D


första natten

Nu är vi på plats på Villa Årsta (vilket är sjukt fint) och så här roligt har vi (!) :






hejdo

Hejdå Kalmar och hej Stockholm! Ikväll blir det en sista utgång och farväl till Kalmar för den närmsta månaden! Så länge får ni roa er med ett av mina senaste projekt, inbjudan till Elevrådskongressen '09. Det här är framsidan och första sidan. Vad tycks?



soffliggartips

Soffliggartips: Om ni inte har något att göra på en tisdag eller torsdag kväll - klicka fram tv3! The Mentalist, en krimialserie där huvudpersonen inte är synsk - bara jävligt uppmärksam. Haha, ja jag gillar iallafall upplägget!


fashion

Vanligtvis brukar man veta precis vad man vill köpa till våren. Men icke! Jag tror att jag är sugen på enkelt, med mycket fokus på accesoarer och skor.. och ännu mer beige/naturligt! Vad är det ultimata vårplagget?

Nelly Asos H&M Topshop Indiska American Apparel

recensioner

Förresten, som produktions- och melodifestivalennördar som vi är.. Simon och jag recenserar melodifestivalen varje vecka - här - på skolans webbtidning!

mmm..muffins

EMMY OCH MATILDAS RECEPT PÅ SPORTLOVSMUFFINS:
- Gör vanlig "vaniljmuffinsdeg". Häll i mjölken lite för sent. Misslyckas med att göra ena halvan till chokladsmet.
- Lägg digestivemarabou i botten på hälften av formarna.
- Lägg äppeltärningar blandat med kanel, socker och smör i botten på resten.
- Lägg i smeten!
- Häv i två-tre rutor digestivechoklad (i de muffins du redan lagt en på botten)
- "Sockra" med kanel och socker på äppelmuffinsen. Rätt mycket.

TADAA! SJUKT GOTT!


fredagen den trettonde #1

Modevisning, mingel och utgång på fredagen den 13e och början på mitt allra sista sportlov. Hu, hemska tanke! Hursomhelst, Matilda skulle vara modell och det var en riktigt bra show, speciellt för att vara Kalmar. DÄR MISSADE NI NÅGOT!

Det kommer en fredag den 13e till, i mars!

kära hjärtanes

Bättre sent än aldrig: glad alla hjärtans dag! I min kväll ingick trerättersmiddag, mys och melodifestivalen. Trävligt! Här är en liten stämningsförhöjare! Vad tycks?


d-d-done

Halkan/riskutbildningen = CHECK!  

aj.

Jag har ont i magen. Aj.


smart drag mr christer

Jag är sjukt besviken på lördagens delfinal. Vad hände med att bildproducera i takt, vad hände med att bildproducera överhuvudtaget och vad sjutton höll ljudteknikerna på med? Dessutom misslyckades de med flera saker som är uppenbara för oss vanliga dödliga, t.ex. när telefonnummer dök upp i fel snabbrepris.

Nu upplyste Peter mig om att man inte har satsat på erfaren och duktig personal. Smart drag Mr Christer, med tanke på att det är ett av Sveriges absolut största evenemang. Folkfest sa du?


Bild från SXC.hu

weekend

Melodifestivalens spektakel börjar på lördag och Simon och jag kommer att sitta bänkade! På veckans sista dag ska vi spela lasergame, vilket är sjukt längesedan och sjukt kul!

Jag tänkte på en sak. Om man har mycket att göra, hur taggar man enklast ner? Att göra roliga saker, att sova eller att.. ja, vadå? Hur gör man egentligen?





fullt ös...

.. medvetslös! Inte direkt kanske, men två trippar till Stockholm, en inbjudan, diverse fester och skolarbeten har klarats av. Nu ska jag lägga fokus på mitt projektarbete i de två (!) veckorna som är kvar till sportlovet och praktiken!

Praktik fyra veckor i Stockholm, två veckor med revyfilmning (samt bearbetning), VOLT, URIX, kanske SIESTA!, studentbal den 24 maj och student den 8 juni. Som tur är har jag köpt en ECO-kalender, min vår ser ju redan planerad ut.. Din då?




RSS 2.0