packfärgöl

måste packa färga håret städa lägenheten diska men bjöd istället hit vänner på folköl #livet1
har bara färgat håret och vänner säger att de inte kan komma #livet2
öppnar en folköl ändå för att trösta mig, den smakar asäckligt (jävla vm-pilsner) #livet3


hela gänget på måndagshänget

Under sommaren har en tradition utformats. Varje måndag är det obligatoriskt måndagshäng för oss sommaralkisar. VIN I VITAN OCH ÖL PÅ HAK, MAN FÅR ALLTID MERSMAK!


arvikafestivalen

Arvikafestivlen var fin förutom när det vräkte det ner från skyarna. Vårt PeaceWorkstält var inte längre en chill-snacka fred-måla tygpåse-bli medlem-stödja-ställe utan en packad sardinburk med ett gäng dränkta katter. LERA ÖVERALLT (fick inhandla ett par skor då jag är clever nog att bara ta med sandaler). Robyn var lika bra som sist, Teddybears gjorde ett ballt scenframträdande och att se Pete från VIP-läktaren (häftig tjej ellö) med en öl i handen var inte alls fel. BACKARÅ!



midsommarfestivalen #2

Såhär fint var midsommar. Det är en av de bästa festivaler jag varit på (kanske för att jag var en smula tankad, höhö). Kanske var det för solens skull eller kanske var det för att jag blev tilldelad gratis öl en hel dag. Kanske var det kära återseenden, kanske var det på grund av att jag "kommer snart" (och så gjorde jag inte det ;PpppPPpp)  eller det faktum att jag inte sov i mitt eget tält en enda natt. Men det är så här livet ska vara.


Lotta och Britas bilder (thank you girls!)

Peace&Love

Befinner mig just nu på Peace&Love. Låg uppdatering!

Robyn. Jag tror inte jag vet någon som kan lyckas vara snygg i en (som det såg ut att vara) svart cykeldräkt. Efter att ha svängt mina lurviga som aldrig förr befann jag mig i någon form av ett lyckorus. Vilken kvinna och vilken spelning.
Don't fucking tell me what to do (hur kan man inte älska?!)


PeaceWorkstältet. I love my job!

RSS 2.0