burned

Jag hoppas verkligen inte att jag håller på att gå in i väggen. Fy!


you gotta try



Värt ett försök. Feedback?


london baby!


JAG, FRIDA, MÅRTEN OCH JAKOB ÅKER TILL LONDON 28 OKTOBER! LONDON BABY YEAH!

På onsdag blir det utgång, till helgen blir det Örebro och Postutbildningarna '08 och efter studenten blir det Norge med Hanna och Hilda, ett eget litet kollektiv :) Någonstans däremellan ska resfeber och bartenderkurs in! 

Vad har du för framtidsplaner?

h&m

Lite H&M inspiration! Har planer på att införskaffa följande objekt, om inte i butik så via internet. Det verkar dock som att kjolen isåfall kommer i december?! Vad är det för skit?

london?

Frida och jag har kollat upp lite Londonresor nu. Vi åker antagligen den 28 oktober :) Ska boka snart! Några tips från tidigare Londonresenärer?


straight through

Det här är en tjuvtitt på vad jag gjort i helgen.. Haha. Hursomhelst, nu har jag äntligen fått upp en "bild" på min piercing! Åh, vad jag trivs med den! Kolla gärna in illustrationen längre ner också..


Bild: Hilda Carlsson

ah work work #3

Jobbar arslet av mig tillsammans med redaktionen i Smålands djupa skogar (eller djupa och djupa) för tillfället. Så länge får ni se ett illustrerat jag! Vad tycks?


klick



Jag är såhäääääääär sugen på att införskaffa en digital systemkamera. Tokigt nog verkar det som att jag har råd med det även efter jag betalt resa och boende i London. Helt sjukt!

Frågan som nu lyder är alltså: vilken borde jag köpa? (en billig jävel) Nikon D40?

skojt!

Matilda och jag har på senare tid snackat mycket om att pierca oss. För ett par dagar sedan (minnet sviker) blev jag fransig i rabarberna och slog slag i saken. Resultatet blev en ring i läppen för moi och en stav i bröstvårtan för henne. Simon föll för grupptrycket och satte en kula i öronsnibben. Oerhört snyggt! Bild kommer.

Förresten, så är jag tydligen på framsidan till ett scoutmaterial? Helt galet vad man förändras på ett år! Helt galet att man hamnar där! Helt galet att de tydligen inte behöver be om tillåtelse..?


turkiet #2

Turkiet var tokroligt. Hela familjen Jokinen svettades ihjäl i 45 grader (i skuggan!) om dagarna och trivdes i de svala 30 graders-kvällarna.. En sak som är att rekommendera till damer och herrar som planerar att besöka detta land är ett turkiskt bad! De skrubbar bort alla orenheter (då menar jag alla, man kunde borsta bort smutsen sen), man blir intvålad i alla skrymslen man inte visste att man hade och avslutar med inget mindre än massage! Det är bättre för brännan med, den ska tydligen hålla sig längre.

Andra trevligheter var ett frieri (?), att jag brände bikinilinjen (?) och bazaaren och det medföljande prutandet. Nattklubbarna där slår definitivt våra och man blir bjuden på drinkar hit och dit. Oerhört värt!


Turkiskt bad                      Turkiskt bröd                 Det är en vattenmelon (!)

Turkisk folkdans                Öh.. vi.                               Nightlife (?)

RSS 2.0