fy fan



JAG HAR TAGIT KÖRKORT!

ah work work

Nu har jag haft en arbetarhelg och jobbat hela midsommar. Puh!

picknick

Hejdå-picknick för Matilda som åker till Turkiet imorgon!



tub

Mina två senaste kap på rean! Ett randigt tublinne från Aima för 159,50:- och en blommig tubklänning från H&M, 98:-


äntligen

har jag köpt mig en digital systemkamera. Det blev en Canon EOS 1000D. Nu är jag ett par tusen fattigare; men ett par grader lyckligare!


studentveckan

På tisdagen tog Jenny Nyströmsskolan och därmed Matilda studenten! På onsdagen tog Mönsteråsgymnasiet och Stagneliusskolan och därmed Frida, Jakob och Hilda studenten (plus många fler)! Eftersom jag vägrade ta av mig min egen studentmössa så var det bara att ta på sig partyklackarna och fira!


studentmössan


student 2009

Champagnefrukost. Två stipendier. Ett slutbetyg. Ett dyngsurt utspring. Flakåk. Studentmottagning. En fantastisk utgång. Måndagen den 8 juni 2009 tog jag studenten! Hela dagen bestod av ren och skär lycka! SANSLÖST!








för jag

HAR TAGIT STUDENTEN FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEEEEN! FYFAN VAD JAG ÄR BRA! JAG FATTAR INTE!


Om 20 timmar

tar vi studenten efter tre år på Medieprogrammet. Helt sjukt.


ready set go

Naglarna är fixade (TACK MATILDA!), jag har röstat, jag har fått champagne och borden är dukade. Jag är redo att ta studenten imorgon! Shit.


nationaldagen

Fotboll och manikyr nu! Här under finns en tjuvkik på min studentklänning
som Lotta sytt. (TACK!) Den är som en gräddbakelse!


första och sista

I onsdags var det den första klassutgången (vi brukar bara ha klassfester) och den sista onsdagsutgången innan studenten. KONSTIGT MEN KUL!


siestafestivalen

.. var så bra som en festival kan vara, bortsett från lite regn och hagel. Nu väntar hultsfred och kanske emmaboda! (Kolla in Siestafilmen här!)












Bilder: Signe


studentbal 2009

Trots att jag kände mig obekväm i både klänning och hår (fast håret var tjusigt!) så var det en sjukt lyckad kväll. Hanna och jag höll kvällens typ bästa tal och klassen dansade verkligen hela natten till gaykryssningsbandet. Kul!





Bilder från: Hilda och Lotta.


RSS 2.0