och vinnaren är

En månad sen releasen men jag är heeeelt kär i Veronica Maggios senaste "..och vinnaren är". Ta hem den här! Här under finns den oerhört passande "Måndagbarn"


frieri

Eftersom det var en så alldelles särskild måndag, eller egentligen inte, förutom att vi skrev engelska-nationella, så var Hanna och jag ovanligt peppade. Möjligen då det närmar sig en trevlig liten högtid med diverse eldar överallt! Vi firade dess närmande med att skriva om Drängarna - Vill du bli min fru till en kvinnlig version.

Om du vill bli min man
ska jag ta dig när jag kan
Och om du inte vill
får du ta en annan sill


Ska snart uppdatera er om Stockholmsinköpen också. Förövrigt måste jag ha failat hårt på nationella eftersom jag gick först. Jag blev fan rädd för mig själv.

Vad ska du göra på valborg?


lista #1

Snygga och roliga män:

- Magnus Betnér
   Motivering lyder: För hans sätt att bli konstant överfallen och se snygg ut
   samtidigt som han försöker skämta bort situationen

- Björn Gustavsson
   Motivering lyder: För att halva svenska befolkningen har bestämt det

stockholm

Det var något jag tänkte informera om, men det har jag glömt bort. SYND. Förövrigt skall jag bege mig med en styck tusenlapp - uppdrag hitta klänning och skor - till hufvudstaden! Ska dessförinnan ha möte med min kära organisation inför URIX. Jag känner inte peppen, men det kan bero på klockslaget (23.47) och min oändliga trötthet. Har visserligen en tur med propellerflygplan och en annan femtimmarsresa med tåg att sova ut på. Det ser jag fram emot oerhört mycket! Något jag inte har en ironisk ton när jag ser fram emot det är Valborg. Hanna och jag ska försöka göra Kalmar osäkert, och jag lovar er, vi kommer att recensera alla partiiiiies. (För vi är ju så häftiga)

dröm

Drömde en enastående konstig dröm häromnatten.

Hanna och Simon sov hos mig och jag satt vid min dator på mitt rum. På något sätt kunde jag höra dem prata där nere i vårt "gästrum" och Hanna sa att hon var sååå himlaa sur på mig för att jag var dum i huvudet (eller lågot liknande) Jag blev skitsur tillbaka och bestämde att banne mig, det här skulle hon få höra! Sedan gick det ett par dagar och Simon medlade mellan oss (de bodde ju inte i mitt gästrum eller så..) När jag tillslut fick tag på Hanna så undrade jag vadfan hon var kinkig över. Då gav hon mig en lista med tre punkter hon var sur över och under varje punkt så stod det ytterligare en lista med argument varför de här punkterna stämde. Hon hade gjort värsta mediekommunikations-researchen och frågat runt och analyserat. Jag tyckte att hon bara hade hittat på de här punkterna och blev aslack - igen.

Sedan vaknade jag vs. drömde något annat. Helskumt.


rebus

Eftersom jag är så himla häftig så har jag precis donat mig själv en intervju med självaste Anton Berg (p3 Star) Tack Chiimi!
Jag har också upptäckt att bilderna jag lägger upp blir FÖR kontrastrika på andra datorer än min ibland. Oerhört skumt(omte).

Här är en rebus (typ)! Om ni gissar rätt så kanske ni får ett pris..
JAKOB FÅR INTE GISSA! Jag avslöjar svaret senare.
image13

importerad

Jag är oerhört stolt och importerad över mig själv nu när jag fullbordat multimedian! Hanna och jag skall förhoppningvis bege oss till staden och steka arslet av oss i solen på Kullzenska. Sedan ska jag lära henne allt jag kan inom matematik - det kommer gå fort!

Det är en stor brist på kommentarer, jag börjar tro att jag är tråkigare än jag visste om. Ordvitsarna hjälpta kanske inte. Läser någon min blogg?


ordvits #2

Ordvits: Till alla hundars glädje så försvinner fastighetskatten


image15

ordvits

 
      

Här är en av änderna som så fint vaggade efter oss i ren vicka-på-rumpan-anda (and haha) överallt idag i parken. De vaggade hela vägen till slottsgraven! Whatsoever, en av dem var en riktig fotomodell. Viktor, snäll som han är, skulle vara givmild och dela med sig av dillchipsen (vill du ha ett äpple..) men skriker sedan ljust som Simon "aaaaaj! den bet mig!" Snacka om otacksam and.


Ordvits: Röker gräs (ehehhehe ganska dålig men rolig vid tillfället)
image9             

värme

Äntligen är det varmt ute! Det var på tiden. Vi satt i slottsparken halva eftermiddagen och picknickade och det var underbart! Man får ju definitivt nytta av alla solglasögonen jag har från min morfar! Det finns bland annat ett par åttakantiga! Hurdana solglasögon har du?

Åker till Stockholm på fredag förresten, tänkte shoppa vårskor samt en något finare klänning nu till alla festligheter. Några tips på bra affärer i hufvudstaden?


emmabodafestivalen

JAG HAR BOKAT BILJETTER TILL EMMABODAFESTIVALEN!
Jag skulle egentligen kanske inte ens åka? Ebba (compagne) och
jag fick rycket och bokade. Ett klick senare och vi är påvääääg. Peppen!

(ska fira min födelsedag under festivalen.. 18 år och myndig!)
Kommer du?


image8


wju-crew

Gårdagen innehöll mer dramatik än väntat när Joakims 18årsfest drog igång. Wju-crew <3 förfestade till Madicken och gav Joakim ett paket kaffe som grattis. Använde min bloggoutfit för första gången kvällen till ära. Mycket underhållande kväll - lätt över förväntan! Bilfärden hem innehöll uttryck som "jag har nog aldrig varit så trött på snoppar". Jag blir fortfarande förvånad över vuxna människor!

Funderar på att bege mig till Öland ytterligare en gång ikväll men jag vill mysa också.. Ska jag eller ska jag inte?




image8
Foto: Ebba (compagne)


kalender

Om det är någon som undrar vad jag kommer att ha för mig framöver?

v.16 - Joakim 18års-fest
v.17 - Stockholm med Simon
v.18 - Valborg samt Urix
v.19 - Filmfotograf på ett bröllop med Simon samt Ebbas 18års-fest
v.20 - Extasen samt Stockholm
v.21 - Stockholm - APU (Nordisk Film, Lattjolajban)
v.22 - Stockholm - APU (Nordisk Film, Lattjolajban), Studentbalen
v.23 - Köpenhamn?
v.24 - Student samt Hultsfredsfestivalen
v.25 - Midsommar
v.26 -> Sommarjobb!
v.31 - 18 år! Emmabodafestivalen?
v.34 - Turkiet

Håhå, det är inte lätt att vara ung!


sommarsäsong

Jag är faktiskt oerhört sugen på den här bikiniöverdelen. Vad tror ni? Har ju som sagt rött hår så min bruna från förra året kanske inte är det snyggaste i sommar..
Tycker också om klänningen, den ser ganska lång ut men den är kortare än knäna. Allt är från H&M visserligen (plötsligt händer det) men spela roll. Skall jag slå till?

Inköp

livet på ön

JAG HAR UTVANDRAT! Jag befinner mig för tillfället på den närmaste ön Öland. Ebba (compagne) ringde tidigare och var smått hysterisk och ville dricka vin och sjunga singstar så här är jag. Simon (chiimi) och Hanna (compagne) är här på en visit. Vi ska till skolan imorgon och ha Matte B kl. 08.10... Bilder kommer!

klippet

Att vara ledig på studiedagar är alltid lika skönt men framkallar lika mycket ångest varje gång eftersom man ska göra det och det och det och det..
Jag beställde istället en klipptid och nu är den stora frågan - hur ska det klippas? Jag vet, den klassiska frågan. Men kom gärna med de konstigaste förslagen!


x o x o

Har precis sett tretton avsnitt av Gossip Girl i streck. Det är första gången som jag inte hatar en serie! På något vänster dras vi alla med in i gossipstormen.. Precis när man trodde att man upptäckt vad man själv passade och ville klä sig i, så vill man helt plötsligt svassa runt i dyra klänningar och 12 cm höga klackskor. När ska man någonsin bestämma sig?

Vad klär du dig helst i?

lycka #2

Lyckans stjärna strålar mot mig ytterligare en gång denna dag trots att solen lyser och det ännu inte är natt! Jag kommer att få ett långvarigt sommarjobb, jag får veta vilket under veckan! Nu hoppas vi bara att Hanna (compagne) kommer upp till Stockholm as well!

Vad tycker ni om den nya designen?


lycka

Jag håller på att förgås av lycka! Nästan. Jag fick min APU-plats, förutom de två första dagarna, men det spelar faktiskt ingen roll. Under veckorna 21 och 22 skall jag befinna mig på Nordisk Film samt Lattjo Lajban! Det finns en Gud! "Då ses vi den 21 maj klockan 09.00.." Kärlek på de orden.

Nu är det bara sommarjobbsångesten kvar. Jag har 31 minuter kvar innan min dödsdom! Jag bjuder på ett av mina egna får så länge.



Får


music maistro

Om det är någon som tycker det är sjukt jobbigt att det spelas musik hela tiden på den här fantastiska sidan så finns det bot! Det kommer från kassetbandet till höger om någon missat detta faktum.

Om man trycker på den fyrkantiga grå knappen längst ner på bandet (bredvid vita pluppar) så trycker man på paus. Bredvid varje rund spole så finns det en forward och en reward knapp där man kan ändra låt. Pröva er fram bäst ni vill!

impulsköp

Jag skulle inte handla någonting. Jag skulle spaaaaara mina pengar. HAHAHAHHAHAH AHAHAHAHA jag skrattar faran rakt upp i ansiktet! Eller snarare en bra ekonomi rakt in i ansiktet!

Hursomhelst så tog vi en sväng förbi H&M och jag hade redan motstått frestelsen för en rund väska inne på Erik&Alexander (som jag förövrigt SKA ha) och inte kunde min arma själ ta mer! Jag föll för frestelsen, och jag föll hårt. Outfiten nedan är helt ny, bortsett från halsduken. Förutom det blev det en t-shirt till.. O förlåt mig för mina synder!

301149-7

Imorgon får jag reda på två stycken halsbrytande faktum som gör att jag kommer att ta död på någonting om det inte är positivt! Jag ska ringa min APU-plats och hoppas att jag får vara där båda veckorna samt ringa min möjliga sommarjobbshandledare. Isåfall får jag jobba hela sommaren och det betyder PENGAR och pengar betyder MÖJLIGHETER!

bienvenu

Nu har bloggen för det första fått sig ett rejält ansiktslyft och för det andra råkat ut för en rejäl storstädning!

Efter att ha övergivit min blogg till närmast det totala med enbart ett par få "tjena läget"-visiter så bestämde jag mig för att make it up.

Vad tycker ni om designen? Väldigt enkel, kanske för plottrig?
Mina små filurer behöver namn, några förslag?

RSS 2.0