skojakt

Är på jakt efter ett par sådana här skor! Är det någon som vet var de kan hittas eller vad de kan tänkas heta? Snällasnälla, hjälp mig!


ah work work

Ska iväg till jobbet nu, för första gången ska jag vara helt själv efter fyra introdagar. Önska mig lycka till? För övrigt så söker jag, som lovade mig själv att inte hoppa på chinostrenden, efter ett par sådana. tack vare Matilda har jag upptäkt deras möjligheter att inte se likadana ut på varje person. I brist på egna har jag lånat min fars.

Nu ska jag jobba, 17-21. Jobbar du i sommar?


köpstadsshopping

Midsommar begav sig i Köpingsvik där jag tillslut hamnade bredvid en eld och snackade design samt köpte hamburgare. En konstig, men efantligt trevlig tillställning!
Förmiddagen tillbringades på Köpstaden där jag, hör och häpna, inhandlade diverse ting för femhundra svenska riksdaler. På H&M!! i Färjestaden!!1

Ett inköp, linne 79:50 :-



midsummernightmare

Midsommar, ännu en ursäkt för att fylla sig med den ljuva drycken alkohol! Är fortfarande något sliten efter festivalen, men jag säger som karoline: WHATEVER! Det enda jag önskar nu är lite uppehåll - moln, sol, måne eller vad som helst bara inte regn eller något annat som faller från skyn (bortsett från typ godisregn).

Ska spendera min midsommar på Öland (antagligen Köpingsvik). How about you?


hem ljuva hultsfred

Hultsfredsfestivalen 2008 - Superb! Återkommer när jag finner ord igen.

hultsfredsfestivalen

Blev något irriterad när jag upptäckte att shortsen var puts väck från hela H&Ms webshop. Kolla aldrig om de finns i butik - köp direkt! Blä. Sverige vann EM-matchen galant idag - stort plus efter en skitdag! Gormandet från lägenheten hördes säkert till Matilda nere i Medelhavet!
Åker för övrigt till Hultsfred imorgon, ska bli galet kul! Får åka buss själv i två timmar dock men det är smällar man får ta! Slå en pling om ni har lust. Har färgat håret med, ska se om jag får upp en bild innan jag beger mig - annars ses vi om ett par dagar!

shorts

I sommarvärmen har jag bestämt mig för att handla ett par korta shorts. Snarast möjligast! Visst är de fina?


dress up

Är ganska sugen på den här klänningen! Något liknande som Gossip Girls Blair hade på sig på ett bröllop. Jag älskar urringningen! Kanske inte dock det typiska "Emmy". Är det värt?



sweet home

Hem ljuva hem eller vad man nu säger. Stockholmstiden är nu ett minne blott, ett konstigt men väldigt bra sådant! Väl hemma väntade två partyn, det är bluesfestival! Det börjar dock bli jobbigare och jobbigare att inte vara 18 ännu.. Igår var det två månader kvar. Spänning spääänning! 18årsdagen är ganska stor för mig faktiskt, helst ska det bli speciellt.. Konstigt. Var/vill du ha din 18årsdag speciell?

Glömde berätta om reklambyråns mingelfest jag och Ebba begav oss till. "TJENA PRAKTIKANTERNA, DET ÄR BARA ATT TA FÖR SIG!" Det gjorde vi också. Eftersom alla var 30+ så var det trevligt att prata med en ung man i vår egen ålder. Han gav oss skjuts och hämtade en vän samt bjöd oss på öl i bilen. Dagen därpå visade det sig att denna unge man var inte vem som utan Adam Falk, sponsrad av Peak Performance och grymt ball skidåkare. Chocken!


RSS 2.0