hus och hem

Så här vill jag att mitt framtida kök ska se ut. I en storstad antagligen, vilket tvist!


för vi har tagit..

..STUDENTEN OM 70 DAGAR!

tranornas och våfflornas dag

Är det någon mer som inte förstått att det bara är häromkring man "firar" trandagen? Den 25 mars firas inte bara tranorna utan också våfflorna. Jag åt en våffla och gav bort en till David! Åt ni några våfflor?


hemma med halmen

Stockholm innehöll tunnelbanerace, middagar, museum, kärlekspaneler, brandalarm, engagerad, melodifestivalen och fest! Väl hemkommen nöjde jag mig icke sa nicke med det, utan raggade folk till höger och vänster och lyckades efter många om och men dra ihop det här gänget och Simon (som inte syns på bild). Sjukt kul kväll!




Bilder från Lotta

-

Helt off.

first one

Första avsnittet av Top Model säsong 12 avverkades ikväll. "Every body is a temple, and sometimes my temple needs cheesecake". Jag gillade nästan alla, men mina favoriter är nog London och Fo än så länge. Kortast i bunten. Du då?



lust och fägring

Imorgon ska jag vara med i en sexpanel för tidningen Piraja! Kika i nästnästa nummer. Hanna och David skriver såklart.


helgplaner

Just nu ser jag fram emot paradise på fredag, classic tea room och tunnelbanerace (?) på lördag samt en grande final på etnologiska muséet om modern slavhandel på söndag! På söndag är det förövrigt internationella kvinnodagen och min morfar skulle ha fyllt år. Vad ska ni göra till helgen?


stockholmsfynd

En kjol och väska från Monki, en randig tröja från Gina Tricot och en t-shirt från Weekdays second hand. På stadsmissionen hittade jag en skorta och två sjukt snygga tavlor också! Ni vet vad man säger, so far so good..


mayhem

Soundtracket för praktiken/vistelsen i huvudstaden än så länge är lite.. ful.


RSS 2.0