turkiet

Ett antal resor och diverse händelser har gjort mitt bloggande om möjligt ännu mer osynligt. Jag har haft grymt trevliga utgångar, firande samt en givande sommarvecka! Beger mig till Turkiet natten mellan fredag och lördag efter lite avskedfestande i huset på kuggås. Jag kommer tillbaka i september för nya, och lite mer dagliga, uppdateringar! Önska mig lycka till..

And no matter how long you try to be good... you can't keep a bad girl down.




Sommarveckan 2008. Hanna och jag vet precis hur man gör sig på bild... Foto: Hilda


utgång

Imorgon skall alla kalmars krogar erövras!
Jag skall firas samt vallas ut och du är hjärtligt välkommen, vem du än är! Kommer du?

camp #?

Ville bara ge ytterligare uppmärksamhet till vårt fräscha camp som bytte namn i princip hela tiden. Vill också uppmärksamma det ballaste citat, av ingen annan än Bitter-Erik. I sömnen.

"Det fanns ett fält som hette Runin.  ... Fett onödigt."


18 clever and wise

Att fylla 18 var något av det bästa jag gjort! Eller öh, lyckats med? Diverse random people sjöng lite huller om buller för mig och öltältet erövrades någon minut efter tolv. Fick en fin uppvaktning och tårtan jag bar med mig tillbaka till festivalen spred glädje! Nästan alla punkter på min önskelista bockades till min förvåning faktiskt av! Det bästa av allt var ändå SYMASKINEN! Har visserligen redan fått en bil (!), men en symaskin kommer jag ha nytta av NU, och behöver inget speciellt kort för att få köra..

Emmabodafestivalen uppfyllde alla förväntningar som den möjligt kunde göra! Hur bra som helst! Bortsett från en detalj förstås - jag blev sjuk och fick åka hem sista kvällen vilket resulterade i att jag nu ligger hemma i halsfluss och käkar pencillin. Det betyder också att planerna på utgång i veckan möjligtvis rubbas.. Tyvärr. Jävla skit-timing.



Ebba och jag på någon konsert vi inte minns. Foto: Ebba

RSS 2.0