ett ont måndagshäng

Då menar jag inte att måndagshänget är jäkligt elakt utan att jag har stört ont i axlarna. Mami är massör, men vad sjutton hjälper det när hon är 40 mil bort?! Ska se om det går att bota med öl och biljard istället.

ljus i stugan

DET LILLA LJUS JAG HAR DET SKA FÅ LYSA KLART LALA LAAAAA! Råkar befinna mig på annan ort den första advent. Har därför bestämt mig för att det är helt OK att börja pynta i november (blabla vet att första advent också råkar vara i november, skiter i det). Bara glöggen, peppisarna och julgodiset som fattas.


mot rådmansgatan

Nostalgifika på café 60 med fröken Wilda. Fint!

daniel adams-ray

lyckades jag och Fröken F få en förhandstitt på under Lilla Hotellbarens två-årsjubileum.


fars dag

Lycklig tjej med chokladkalender från Pulsen (I MITT HJÄRTA!!!!!!!!!!!!). Idag är det fars dag. Gratulerar papi! ♥


finchillhelg

Sleepover hos Hanna i fredags med svårlösta korsord till en eftermiddag med scones och badkarsbad med tända ljus. Detta enbart för att följas upp med en vinkväll hos mig tillsammans med två vapendragare, Så mycket bättre och tio år av schlagerhistoria. Hur fint som helst.


kontorsbyte

Nu mer sitter jag i samma rum på kansliet som donnan till höger. Med element. Bakom mig. SING HALLELUJAH! Damen i mitten fick vara med bara för att hon är snygg. Det är i vilket fall märkligt hur mycket värme, ny plats och nya leksaker till MacBooken made an impact on my workflow. Har inte varit så här produktiv sedan i juni!!!!!!! Förtjänar därför after work. Eheheh.


hurra

Jag ser det snöar, det var väl roligt. HURRA.


RSS 2.0