midsommarfestivalen

Fin kansliavslutning i solen med sangria i vitabergsparken! Nu är det bara timmar kvar till midsommarfestivalen. Åh, vad jag har längtat! Jag hoppas alla är medvetna om att jag kommer kasta mig om halsen som varje välkänt ansikte befinner sig på. (Och jag kommer inte direkt vara tillgänglig igen förrän typ söndag kväll eheh)

lipfest

Söndagen igår blev en rejäl lipfest för min del. "Åh nej vad har hänt tussen" tänker ni nu, men faktum är att jag såg Forrest Gump (förtjänar typ ett grattis för det, eftersom jag är sämst och inte sett den innan) och lipade sönder mig. Sen traskade Johan förbi och vad såg vi då? American History X. Lipade jag igen? Eh, ja.

öland roots förfest

Följde med mina kollegor på Kapten röd på kägelbanan! Matchade bandet med röda läppar eheheh. Träffade en staggnist och somnade på nattbussen hem. Vaknade i Södertälje. Classy.


vad rolig jag är

Pga tatueringarna så kan jag säga att "jag köpte vingar för pengarna". HAHAHAHA. Ibland förstår jag inte vad jag får allt ifrån.

fly away

Äntligen. Äntligen äntligen äntligen! EN GÅNG TILL!!!!!


Före, under och efter:
Tre första är Johans bilder. Tack för att du följde med!

tack mamma

Jag älskar att få post. När mamma dessutom skickar med en peng så känns det inte fy skam att hon nästan är den enda som skickar vykort eller brev till mig. Tack mami! Nya solisar i bakgrunden med.



första helgen i juni


why don't you love me

Beyonces nya video. Jag gillar't!



fredagen

Sjukt kul fredag. Under kvällen fick jag för mig att klockan var över 00.00 och att jag borde hem och sova. Problemet var bara att klockan var HALV 10 när jag drog, vilket resulterade i att jag var på klubben i cirkus en kvart? Bra jobbat, Emmy. Bra.


Bild från Ebba

helt vanlig konversation

Me

HALLÅ JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA IDE

10:59amHanna

BERÄTT

10:59amMe

DU OCH JAG SKA I SOMMAR

GÅ PÅ ALLSÅNG PÅ SKANSEN!!!!!!!

10:59amHanna

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA

VARFÖR HAR VI INTE TÄNKT PÅ DET!?

AMEN FY FAN VAD ROLIGT

11:00amMe

JAG VET INTE!!!!!!!!!!!!

11:00amHanna

VI ÅKER SERRI DIT ASTIDIGT PÅ MORGONEN SÅ VI FÅR FETA PLATSER

11:00amMe

SKA FAN VARA DÄR HELA SOMMARN

SKA BO DÄR

11:00amHanna

SKA SLÅSS MED ALLA KÄRRINGAR

11:00amMe

vi borde gå på säsongsavslutningen

FÖR DÅ ÄR MÅNS DÄR!!!!!

11:00amHanna

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

11:00amHanna

TÄNK OM HAN KOMMER NER OCH SJUNGER OCH SÅ FÅR VI SJUNGA I MICKEN!!!!!!!

11:00amHanna

skulle våldhångla honom...

11:00amMe

JA!!!!

11:01amHanna

svt bah "tillfälligt avbrott"

 

 

 

Sen kan man ju undra vad Ers Höghet håller på med. Har han fått hattfnatt?


facebooksong - måste ses

Det är möjligt att jag är långsam och att "alla redan sett den" men det skiter jag i. Fan vad kul. Se hela, det blir bättre!


HAHA (till hanna och mig)


hejrå

..Lunarstorm. Kul att ni upptäckte det. EHE. Läs mer här.

folkölsveckan

Vad jag gjorde igår? Drack folköl. Vart jag satt? Vitabergsparken. Om jag gör något annat? Nej. Träffade dock äntligen fina Jonna!

vitabergsparken x2

Åkte till ett soligt Stockholm från ett regnigt Småland i måndags. Begav mig direkt till vitabergsparken som vanligt för folköl och vin. Avslutade kvällen med mer öl och BURGER KING! (Fick två hamburgare istället för en, SCORE!)

Igår hamnade vi ytterligare ännu en gång i vitabergsparken, bättre utrustade med två cava och sex öl. Vi skulle fira. FIRA ATT JAG ÄR NUMERA TILLSVIDAREANSTÄLLD (typ fast) OCH ATT JAG FICK LÖNEFÖRHÖJNING!!!!!



RSS 2.0